14.-16. Juni – MiniRetreat

Darsh inviterer til et introduksjonskurs i Yoga i form av et MiniRetreat. En helgetur til en hytte på en øy i det vakre Ryfylket. Programmet er satt sammen for å gi deg en dypere forståelse av den urgamle og mystiske praksisen. De fleste idag forbinder yoga med de fysiske positurene. Det få vet er at dette er bare ett av åtte essensielle punkt. For omlag 3000 år siden ble yoga praksisen satt sammen i et system som heter ‘Ashtanga Yoga’, eller ‘The 8 Limb Yoga’.

Dette kurset vil gi deg et solid og autentisk fundament i din yogapraksis.

Arrangør

Omtrent så raskt han begynte å snakke, begynte han også å stille spørsmål, dypere enn de fleste på hans alder. Et spørsmål som gikk på gjengang var ‘Hva er meningen med dette?’. Han var ikke mange år før han ble kalt professoren. Etter hvert som han ble eldre ble han ofte en venner og familie kom til for å snakke om utfordringene sine. Hans fascinasjon for mennesket, psykologi og livet generelt var stor, men det var ikke før en seks måneders lang ekspedisjon på fot gjennom Norge at ble livet snudd på hodet. De eksistensielle spørsmålene som alltid hadde vært til stede i bakgrunnen ble plutselig alt han så. Spørsmålet fra barndommen dominerte tankene. For når livet hans var på sitt beste når han levde i naturen med alt han trengte i en sekk, hva var da meningen med alt det andre han tidligere hadde betraktet som viktig. Han har siden den gang dedikert livet sitt til denne prosessen.

Lars Olav, også kjent som Darsh, er sertifisert yoga-lærer og avansert reiki praktiker. I 2018 startet han ‘Amazing Retreats’ og arrangerte flere retreats, både i Norge og i Spania.

Program: 

I dette introduksjonskurset skal vi ta en gjennomgang av litt historie, filosofi og alle de 8 ‘lemmene’. Det blir også rom for å gå tur, sitte foran peis/bål med gitar, bading osv.

Fredag: 
Møtes ved ferjekaien i Stavanger ved avtalt tid(ca. kl.17) Kjører inn til hytten som ligger på Randøy, cirka 2 timer fra Stavanger. Vi lager mat, blir kjent og går kort gjennom yogaens historie. Vi avslutter dagen med en time Yin-Yoga.

Lørdag:
Vi starter dagen med en hatha yogatime etterfølgt av frokost. Deretter går vi gang med filosofi og læren om Ashtanga Yoga/8 Limb Yoga. Det blir også lunsj, tur og middag samt yin yoga på kvelden.

Søndag: 
Starter dagen som dagen før og fortsetter der vi slapp. Hjemturen blir som regel i 16-tiden, men med ønske om å bli lengre eller litt tidligere er det rom for det.

Praktisk Informasjon:

Dato: 14.-16. Juni
Antall deltakere: maks 6.
Lokasjon: Randøy, Ryfylket
Arrangør: Darsh / Lars Olav Sande
Mat: Vegansk (Basert på aryuveda)

Inkludert:
– Transport fra og til
– Opphold (2 netter)
– All mat (6 måltider)
– Kurs
– Minimum 4 Yogatimer

Pris: 3.000,- Nå 2.000

For påmelding, se DarshYoga.no

%d bloggers like this: