Monica Abrahamsen

Monica er en intuitiv massasje terapeut som har drevet med yoga, meditasjon, massasje og kroppsbevissthet i over 10 år. Aromaterapi er blitt en stor del av hennes massasjepraksis hvor hun bruker eteriske oljer som naturlige hjelpemidler og støtte i behandlingene. De eteriske oljene har ulike egenskaper som kan blant annet regulere nervesystemet, påvirke humør og væskebalanse i kroppen, de fleste oljene er antiseptiske og opp til flere er smertestillende. 

Monica jobber holistisk, det vil si at hun behandler mennesket som en helhet. Hun er overbevist om at kropp, sinn og emosjoner henger sammen og at man kan bruke det fysiske til å komme i bedre kontakt med det psykiske og vice versa. Gjennom behandling, yoga og meditasjon mener hun at man blir kjent med flere sider av seg selv som bidrar til større forståelse og enhet mellom kropp og sinn.

Aromamassasje:

350,- for 40 min.
450,- for 60 min.
600,- for 80 min.

Åpent mandag til onsdag og i helger etter avtale. Ta kontakt for timebestilling.

Yoga og meditasjon blir holdt i mindre grupper, for både nybegynner og langtids praktiserende. Det er også mulig å booke private timer, én til én og til hele bedrifter om ønskelig.

Ta kontakt for mer informasjon og booking.
E-post: Abrahamsen.monica@gmail.com
Telefon: ‭411 56 145‬