Om Oss

Terapisenteret består av Lars Olav Sande og Monica Abrahamsen som har gått sammen om å skape et sted hvor de kan tilby det de lever og brenner for, i et ønske om å skape mer trygghet, forståelse, og forening med samfunnet de lever i.  Senteret ligger sentralt i Stavanger Sentrum, like ved buss- og tog stasjonen i Olav V’s gate 13.

Da en kollega av Lars Olav tipset om et lokale i desember 2018, var det ikke mer å tenke på. Monica pakket sammen og flyttet fra Danmark, og ønsket om å drive med massasje, yoga og meditasjon i sin hjemby begynte å bli en virkelighet. Med hjelp fra familie og samfunn, gikk hun i gang med oppussing, planlegging og papirarbeid i kommunikasjon med Lars Olav som var midt i sin yoga og reiki utdannelse på andre siden av jorda. Lars Olav fortsatte å sette sitt preg på lokalet da han kom hjem, med sin kreativitet og gode håndtverkkunnskaper. 

På Terapisenteret er det lett å føle seg hjemme. =)

Senteret, spesielt Shalaen (rommet hvor vi praktiserer yoga, meditasjon, kurs og div.) er enda under konstruksjon og former seg stille og rolig etter vår visjon og vekst. Det består av et venterom, toalett, massasje/reiki rom, resepsjon/stue og shalar.

Rom for massasje/reiki

Som terapeuter og instruktører, praktiserer vi på helt ulike måter, med ulike teknikker og tjenester, men vi har begge den samme intensjon og sterke ønske om å tilby noe som kan øke velvære, indre vekst og forståelse. Aksept, glede og kjærlighet står sterkt i fokus for oss for å kunne oppleve helbred og enhet mellom kropp/sinn og indre/ytre. 

Kontaktinformasjon:

Monica Abrahamsen
Telefon: ‭411 56 145‬
E-post: Abrahamsen.monica@gmail.com

Darsh/Lars Olav Sande
Telefon: 41 44 88 59
E-post: namaste@darshyoga.no